Scroll Top

HR

Binnen vrijwel iedere organisatie werken mensen. Medewerkers zijn het ‘kapitaal’ van de onderneming, de ‘human resources’. Zij vormen een belangrijke factor en vragen aandacht op het gebied van arbeidsvoorwaarden, functioneren, opleiding etc. Vrijwel al deze zaken kennen ook juridische aspecten. Voûte arbeidsrecht kan uw onderneming op het gebied van HR op pragmatische wijze assisteren.

HR Scan

Door middel van een scan kunnen de arbeidsrechtelijke aspecten van HR processen geoptimaliseerd worden en krijgt u inzicht in de arbeidsrechtelijke risico’s die binnen de onderneming spelen (en worden oplossingen voorgesteld).

Training

Voute arbeidsrecht verzorgt trainingen en inhouse workshops over verschillende onderwerpen (hoe bereid ik een exit traject voor, wat te doen bij een voorgenomen ontslag, dossieropbouw, effectief beoordelen, hoe om te gaan met een zieke werknemer, etc.).

Vervanging

Als u tijdelijk een hoge werkdruk wil oplossen, of extra assistentie en/of expertise wil bij een project of reorganisatie of een langdurig (ziekte) verlof (gedeeltelijk) wil vervangen, kunt u een beroep op Voûte arbeidsrecht doen.